top of page

Naar aanleiding van de nieuwe tijden met Corona in de wereld en vele face-time gesprekken met klanten heb ik besloten de praktijk weer te openen vanaf 18 mei 2020. 

Het spreekt voor zich dat u uw afspraak annuleert indien u zich niet zo lekker voelt en dat u steeds alleen komt.

Bij het begroeten en tijdens de ganse tijd samen zal ik steeds een mondmasker dragen. Het zou me plezier doen dat ook u een mondmasker draagt tijdens uw bezoek en behandeling. 

Er staat ontsmettingsalcohol (toestel met batterijtjes) ter uwer beschikking wanneer u toekomt. U kan bij het toekomen in de praktijk uw handen dus grondig wassen en ontsmetten. Voor en na elke patiënt zal ik dit ook doen.

Fysieke behandelingen van MFT gebeuren momenteel (zo lang de corona-maatregelen gelden) alleen indien essentieel en wanneer u dat wenst en er zich comfortabel bij voelt.  De papieren rol op de behandelingstafel wordt hoe dan ook na elke behandeling ververst. Ik voorzie een vrij uur tussen alle afspraken door om de behandelingsruimte goed te verluchten. Zowel het deuren openen als modern ventilatiesysteem kan dan zijn werk doen. De mentale coaching en begeleiding zal in de grote ontvangstruimte gebeuren. 

Gezien de nieuwe algemene voorzorgsmaatregelen zullen u deze bovenstaande gewoontes wellicht geruststellen. Het is belangrijk voor uw behandeling en onze tijd samen dat u zich veilig voelt.

In deze tijden van quarantaine groeit duidelijk de nood aan herbronning, de nood aan een luisterend oor, aan het oplossen van vraagstukken over je leven, ontwarren van je ingewikkelde (familie)dynamieken en patronen.

Indien je inzichten zoekt bij het beantwoorden van jouw levensvragen ben je hier aan het juiste adres.

In het zoeken naar oplossingen en een nieuw evenwicht in jouw veranderende wereld kan ik je fysiek en mentaal begeleiden.

Mocht u graag even met me praten vooraleer u beslist een afspraak te maken, bel me dan gerust op of laat een boodschapje, smsje of whatsapp na. Ik zal u steeds terugbellen na mijn afspraken (0496/573625).

Warme groeten en hou jullie gezond!

Liefs, Lieve...

bottom of page