top of page

   " Ik ben 11 jaar en had last van groeipijnen in de benen, soms zo erg dat ik er niet van kon slapen. Na 1 behandeling bij Lieve heb ik 3 maanden geen pijn meer gevoeld. Daarna begonnen de pijnen terug. De laatste keer dat ik nu voor een behandeling geweest ben is al meer dan 6 maanden geleden. De behandeling zelf is een beetje raar: Lieve legt 1 hand op mijn buik en 1 onder mijn rug waardoor ik brobbeltjes en plofjes voel in mijn buik. Na de behandeling voel ik me een beetje moe. De dag erna, als ik ben uitgerust, ben ik terug mijn energieke zelf zonder pijn. Als het terugkomt weet ik waar ik moet zijn... " (Mila)   

 

  " Een jaar geleden fietste ik van mijn werk naar huis en werd ik door een wagen van de baan gereden. Ik kwam zwaar ten val, had verschillende schaafwonden en kon mijn arm amper opheffen. Omdat ik Lieve al langer kende stelde ik vertrouwen in haar en ging bij haar ten rade. Ik kwam terecht in een warme uitnodigende praktijk die veel rust uitstraalt. Lieve behandelde me op haar eigen zachte, respectvolle en doelgerichte manier. Het was een emotionele en effectieve therapie. Ze benoemde mijn doodsangst die ik ervaren had toen de wagen op me afreed en hoe heel mijn lichaam tot op cellulair niveau had gereageerd. Ik moet dan ook niet vertellen dat ik na 1 behandeling terug in evenwicht en perfect mobiel was..." (Vanja)   

 

  " Ontstressen in een half uur tijd? Dat kan bij Lieve Van Rompay. Ik leef aan een zeer hoge snelheid, en heb dat ook nodig die drive, maar soms wordt het mij ook te veel. En dan is een behandeling bij Lieve fan-tas-tisch. Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze slaagt erin om me naar een andere dimensie te brengen. Een dimensie waar ik plots een enorme rust ervaar. Alsof ik op een andere wolk ben terecht gekomen. En dat enkel mentaal: ook fysiek slaagt ze erin om bepaalde zaken letterlijk los te maken, zonder die eigenlijk amper aan te raken. Unieke ervaring, unieke vrouw..." (Kathy)   

 

  " Ik liet deze bijzondere vrouw in mijn ziel kijken, dieper dan iemand ooit had gekeken. Ik kon bijna niet geloven wat me overkwam. Volgens mij is het één of andere gave, maar alleszinds, heb je nog ergens een knoop binnenin jezelf die je wil ontwarren, dan kan ik niet anders dan je naar Lieve te sturen. Moeilijk in woorden te vatten, maar wel dé remedie om je interne hindernissen te overwinnen..." (Wim)

   

  " Omdat ik lang te kampen had met met vermoeidheid en nekklachten maakte ik een afspraak bij Artevivum. Bij het binnenkomen begroet Lieve je

heel hartelijk: Je voelt je direct op je gemak. De dagelijkse stress valt een stukje weg in de praktijk. Lieve behandelde me. Dit voelde zeer goed aan, 

maar was voor mij ook zeer emotioneel. Een verwerking van uit het verleden was nog niet achter de rug. De raad en tips die ik van haar kreeg heb ik goed kunnen gebruiken. Deze praktijk is een echte aanrader. Bedankt!..."(Angelique)   

 

  " Na een sessie bij Lieve voel je een heel diepgaande innerlijke rust. Er volgen dan een aantal goede nachten waardoor ik weer in een geregeld slaapritme kom. Lieve heeft veel ervaring en mensenkennis en weet altijd datgene te zeggen waar je op dat moment nood aan hebt. Ze heeft een warme en serene persoonlijkheid..." (Tessa)   

 

  " Ik ben Ines. Vroeger had ik last van lage buikpijn, en ik wist niet waarom. Soms was dat zonder reden, soms tijdens de toetsen, soms als ik ruzie had met een vriendinnetje. Het was echt niet leuk. Ik ben bij Lieve geweest en vanaf de eerste behandeling voelde ik me veel beter. Ze heeft me tips gegeven die ik nu vaak gebruik. De buikpijn is al lang weg, maar moest ik ze terugkrijgen zou ik weer naar Lieve haar praktijk gaan..."(Ines, 8 jaar)   

 

  " Mijn dochter Sofia is 6 jaar en had enkele maanden geleden in het midden van de nacht verschrikkelijke nekpijn. Ze kon amper bewegen waardoor we met de ambulance naar het ziekenhuis zijn gegaan. De dokter zei dat het een spiercontractuur was. Hij heeft medicatie gegeven, maar Sofia bleef nekpijn hebben. We zijn daarom naar Lieve geweest. Sofia voelde zich onmiddellijk relax en veel beter. Haar nekpijn was kort na de behandeling volledig verdwenen. Sofia wil naar Lieve teruggaan, omdat ze het naar eigen zeggen 'zalig' vindt..."(Over Sofia, 6 jaar)    

 

  " Op een moment van grote stress kwam ik bij Lieve terecht. Wat een verademing. Ik voelde me onmiddellijk veilig en haar behandeling zette me niet alleen weer op mijn pootjes, ze gaf me ook inzicht en veerkracht om met mezelf aan de slag te gaan. Ik raad sindsdien iedereen aan om met haar en haar behandeling kennis te maken..." (Dominique)

   " Omdat ik reeds jaren enorme pijn had in mijn darmen raadde mijn gastro-enteroloog mij aan om een alternatieve route te zoeken omdat niets mij nog kon helpen. Op aanraden van vrienden kwam ik bij Lieve terecht. Ik was aanvankelijk zeer sceptisch. Het werd een ietwat vreemde, levensveranderende ervaring die niet onaangenaam was, hoogstens buiten-gewoon. Sinds mijn eerste bezoek aan Lieve voelde ik me onmiddellijk veel beter. Daarom ben ik kort na mijn bezoek aan haar gestart met het afbouwen van pijnmedicatie onder begeleiding van mijn huisarts. We zijn al enkele maanden verder, heb geen medicatie meer nodig en ik voel me beter dan ooit." (D.K.)

   " Nadat mij kanker werd gediagnosticeerd was ik zeer angstig. Ik sliep slecht en nam hier veel slaapmedicatie voor. Deze medicatie heb ik kunnen afbouwen dankzij mijn 3-maandelijks onderhoud bij Lieve. Ook in de naverzorging van mijn operatie ben ik bij haar geweest. Ik voelde me enorm op mijn gemak. Ben haar ontzettend dankbaar en zal nooit vergeten wat ze voor mij heeft gedaan... Wanneer ik me nu niet goed voel of nood heb aan een gesprek neem ik met haar contact op..." (S.C.)

   " Na mijn eerste sessie bij Lieve voelde ik me raar: ze vertelde me dingen die niemand kon weten. Daar was ik een beetje ondersteboven van. Ik heb enkele dagen diep moeten nadenken over haar advies. Het was zeer rechtuit maar tegelijk liefdevol. Ondertussen zie ik haar wanneer ik in een knoop zit. Ze kan zeer analytisch het juiste advies geven waardoor ik weer verder kan... Dank u! " (M.T.)

 

...

bottom of page